riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

Tänk på träning som tandborstning

Publicerad 2015-11-13 09:14:32 i Allmänt,

 "Det är något som man bara gör. Det finns ingen som pratar om 'motivation' när det gäller tandborstning, utan man borstar tänderna för att man vet att man måste. Ibland blir man full och glömmer, eller så orkar man inte för att man har somnat framför tv:n. Då borstar man inte tänderna, men nästa dag börjar man igen. Man pratar inte om tandborstning som en livsstil, det är ingen som säger 'efter sommaren ska jag börja borsta tänderna på allvar'. Träning KAN vara en livsstil om man vill och har tid, men det behöver inte vara det."
Han är smart dendär Kalle Zackari Wahlström. Kolla på Svett & etikett på Svt om ni inte redan har gjort det!

Oslo 6-8/11/2015

Publicerad 2015-11-09 09:09:20 i

Nu i helgen var jag och Daniel i Oslo och hälsade på hos Åsa och Frida.  Det blev mycket vandring och fint väder och god mat :)
På lördagen var vi på tur till Sognsvann och Ullevålseter.
Det blev lite dimmigt på vägen hem....

Och på söndagen vandrade vi på Bygdöy och gick på Tjuvholmen.
Vi hann också med en snabb promenad i Vigelandparken innan vi skulle tillbaka till Sverige :)

4/11/2015

Publicerad 2015-11-04 09:45:43 i Allmänt,

Hejhej!
Såå var man fördig dietist då! Väntar bara på min legitimation, men när jag får den är jag legitimerad dietist och kan jobba som dietist iallafall i Sverige. Vet inte hur det ser ut i alla andra länder, men i Finland och Norge krävs en masterexamen för att få jobba som dietist, så därför (och för att jag vill) ska jag ännu skriva klart min gradu innan ja börjar söka heltidsjobb på riktigt... 
 
De sista ja gjorde på Dietistprogrammet va en 9 veckors praktik på Karolinska Universitetsjukhusets Dietistklinik. Jag var på Gastromedicin och Gastrokirurgi, så det var mycket fokus på magtarmkanalen, men det var jätteroligt och lärorikt att vara där. Jobbigt att pendla från Uppsala till Stockholm bara, mycket tidiga mornar... så om jag får jobb där sen nästa år måste jag kanske flytta närmare.. :)
 
 

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela