riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

Romme Alpin

Publicerad 2016-02-07 21:05:54 i Allmänt,

Ett par veckor sen fick jag och Daniel den briljanta idén att hyra en bild och åka upp till Romme Alpin vid Borlänge för att åka skidor. Det var bra timing, för efter de veckoslute blev de varmt o snön försvann... :/ 
Daniel hadde aldri stått på skidor för o ja hadde aldri försökt lära nån att åka skidor förr så ja hadde ingen aning om hur de skulle gå.. Men de gick bra :D
Och fint var det också!
 

6.2.2016

Publicerad 2016-02-06 17:11:00 i Allmänt,

Hejhej! 
Tänkte att de e dags att ja börjar ladda upp lite bilder hit från de senaste halvåret... Ha int gjort de på så länge.. Så här kommer nu först en del av jullovet och Berlin + lite Köpenhamn :)
 
Jullovet börja me att jag och Maria genast hoppa på bussen till Åbo när jag hadde landat. Där fira vi Ellen som tagit sin examen, o sen nästa dag efter att vi ble bjudna på denna fina frukost åkte ja tillbaka till Vanda. 
Där hann ja träffa Sinna och Annika också :)
Sen fick ja ju såklart influensa o låg hemma me feber i några dagar... Men hann  som tur bli frisk till julen sen. Vi åkte till Hitis som vanligt o pappa va anställd som julgubbe :D
Efter en lite detour till St. Karins åkte vi hem sen, och efter ett par dagar hemma åkte ja till Berlin där ja sku fira nyår me Daniel. Han hadde aldri vari där (o de va min nionde gång) så ja va turistguide och de 2 första dagarna gick vi mest runt och såg allt som man bara måste se där. Under den andra dagen i Berlin fick ja också samtalet från Västerås att jag hade fått jobbet, så vi firade det också med att gå ut och äta med Gerrit och Lili på en tapasrestaurang.
Det som jag aldrig hade gjort förr var att gå upp i kupolen i Reichstag. Det var en fin, solig dag så man hade en jättefin utsikt över hela stan. 
Nyår firade vi sen med Therese och hennes vänner. Vi kom upp på en takterass vid midnatt så vi såg en massa fyrverkerier därifrån.
Den första dagen på det nya året var det jättekallt och vi gick mest runt i parkerna och längs muren i East Side Gallery. 
På vår sista dag träffa vi Gerrit och han kom med oss på en Berlin Underground tour där vi gick nere i en gammal skyddsbunker. Sen tog vi en buss till Köpenhamn på kvällen och var framme där tidigt på en superkall söndag morgon.
Fint men såå kallt och blåsigt!
Vi hittade ett ställe där vi kunde spela biljard sen på kvällen innan vårt tåg till uppsala skulle gå, så vi var där i ett par timmar för att inte frysa ihjäl ute :D
De va den resan de :)
 

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela