riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

Bryggan

Publicerad 2014-07-23 21:03:59 i Allmänt,

Igår var sista tisdags-Bryggan (på Snerikes) på länge fö många av oss så vi bara måste gå dit. Räkor till förrätt, rosévin o fantastiskt sällskap :)
O en snapchat-bild av Lovisa:
PoK!

Vantaa Triathlon

Publicerad 2014-07-19 12:30:31 i Allmänt,

Typ 6 veckor sen nu, så kanske tid att jag skriver dethär inlägget.. :D
 
Deltog alltså i min första riktiga sprintdistanstriathlon i Vanda i början av juni, och det var superkul :)
 
Åkte till Kuusijärvi dagen innan för att testa simningen, och blev jättenervös då ja int alls e van att simma i öppet vatten.. Man såg ju inget! Och svårt att se om man simmar åt rätt håll.. Så jag var helt övertygad om att jag skulle bli slagen av nån i huvve o drunkna...
 
På lördag morgon ville ja bara få de gjort. Hadde på min nya fina tri-dräkt från 2XU och vattnet i sjön var varmt och vädret perfekt. Mamma och pappa som hejarklack :) Innan starten prata ja me andra i min startgrupp o de va många andra som va lite rädda för simningen. Sen hoppa vi i vattnet och sen gick starten.
500 m simning alltså. De gick mycke bättre än ja trodde. Simmade lite längre sträcka än vad som var nödvändligt, borde säkert ha kollat lite oftare vart jag var påväg, men var inte sist iaf (som jag trodde i ett skede när simglasen blev immiga och jag inte såg så bra..). Sen upp ur vattnet och springa till cykeln.
20 km cykel var 3 varv runt en ganska tråkig bana, men den var perfekt för mej. Int så stora backar och rak bana. Mina lår kändes överraskande starka fast ja int hadde cykla så jättemycket.
Jag och en kvinna cyklade turvis om varann helatiden, o tillslut börja vi allti säga nåt ti varann nä ena fo förbi :D
Ja vann henne på cykeln men sen sprang hon förbi mej på löpningen..
Efter cykeln då 5 km löpning. I terräng. Mycke stigar och backar.. Var inte förberedd på det, speciellt inte efter cyklingen, då ja int alls hadde träna på att springa genast efter cykling. Mina ben kändes som två trästockar typ första 2 km. Sen släppte det lite och i mål mådde ja ganska bra egentligen :) Blev 20:e av 48 i min startgrupp, vilket ja va jätteglad för :)
Helt död :D
Triathlon är superkul och alla tävligar är alltid roliga pga gemenskapen med alla som deltar och atmosfären där :) Om jag hinner vill jag delta i en till sprint i augusti nä ja e i Finland :)
 
Mina tider:
Simning: 11:24
T1: 3:43
Cykel: 48:27
Löpnng: 34:02
 
Totalt: 1;37:35,2
 

Lady Garden Festival

Publicerad 2014-07-15 17:54:07 i Allmänt,

Fredagen var min enda lediga dag förra veckan och vädret var superfint, så jag var tvungen att göra nåt roligt :) Josefin ordnade en liten festival hemma i hennes trädgård i Funbo utanför Uppsala hela veckoslutet, så jag åkte dit med Romy och Jonas. Josefin har en jättefin stuga och hon hadde dekorera trädgården också. Vi grilla, spela spel och satt ute och berättade historier. Dom andra stanna kvar o tälta och fortsatte festivala men ja måste hem föratt ja sku jobba sen på lörda morgon.. Men de va rolit!
I slutet av kvällen satt vi alla under ett myggnät :D

7/7/2014

Publicerad 2014-07-07 10:16:00 i Allmänt,

Veckorna går så fort när man jobbar 6 dagar av 7.. Men nu är det mindre än en månad tills jag har semester och kommer till Finland :)
 
Ja hann alltså inte göra så mycke annat än att jobba förra veckan. Men på fredagen bakade jag cupcakes med Sandra och på lördag lagade jag mat och kollade på Wimbledon med Romy och gick sen ut till V-dalas Taket och till Svantes Trädgård en stund med Sandra och hennes vänner. Och så har jag såklart kollat på fotbollen också och hunnit med några löpturer. Och idag var jag tillbaka i bassängen också efter 3 veckors (ofrivillig) paus av simningen :)
Och nu e de äntligen sommar här :) 26 grader och sol!
Ha en bra vecka!

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela