riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

23/4/2015

Publicerad 2015-04-23 15:42:06 i Allmänt,

Dagarna går fort nu.. Snart e de ren sommar och jag borde ha skrivit mina sista tentor o gjort största delen av min uppsats klart.. Stress e fortfarande veckans ord. Nu hela våren.. 
 
Denhär diabetes och njursjukdomskursen är iaf nu nästan över, bara tentan kvar. Här e en bild av labbet när vi laga menyer för njurpatienter. Alltid kul att vara i köken :)
Liite annat än att plugga hinner ja också me, som att träna inför Vätternrundan. Börjar sakta bli kompis med landsvägscykeln också. Det var skrämmande att cykla med den först. Har ramlat två gånger bara för att jag glömde att jag satt fast i pedalerna... :D Men nu går det bättre!
 
Förra söndagen sprang ja också I'm a runner loppet (5 km). De e ett lopp som ordnas en gång i månaden från april till september, o de e då meningen att man ska bättra på sin löpning under den tiden. Ja gjorde ett väldigt överraskande nytt rekord, på 28:06. Senaste var typ 28:33.. Så nu har jag som mål då att springa 5 km på 25 min i september. Kan kanske lyckas.. E mer uthållig än snabb så får se.. 
Nu ska ja iaf åka till Oslo o vara hundvakt o också springa lite terränglöpning i dom norska skogarna med Gerrit. Och sen nä ja kommer tillbaka till Uppsala e de tent o redan Valborg :)
 
Ha de så bra! PoK!

13/4/2015

Publicerad 2015-04-13 10:36:36 i Allmänt,

Hejhej,  
 
Har int mycke tid över nu nä ja har en uppsats att skriva + en kurs på helfart, vätternrundan-träning och så måste man ju vara social ibland också.. Inte mycket tid för att blogga alltså.
 
Men efter att jag kom hem från finland då senast så börja ja en kurs om diabetes och njursjukdomar. Intressant, men mycket att göra, så uppsatsen blir tyvärr lite bortprioriterad.. Och så har ja jobba lite på Onnela också, men nu ska ja int jobba där innan sommaren mer, hinner inte.. 
 
Ja hann alltså vara i Uppsala i en och en halv vecka, och sen flög ja igen till Finland för att fira påsk på Hitis.
Vi va ganska många o vi hann fiska och bränna lite kvistar o skräp också mellan allt ätande :D
Efter att ja kom tillbaka hit efter påsken så hadde pappa en arbetsresa till sverige så vi passa på att hämta min cykel från Linköping. Ja lånar en landsvägscykel av Ulrika (som ja träffa i Falun) som ja ska cykla vätternrundan me. Så nu ska de cyklas mycke!
Hoppas de e lika vårigt där som här! PoK!
 

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela