riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

3 - helgen

Publicerad 2014-05-14 12:29:11 i Allmänt,

På lördagen sov vi sen längre, titta på en film och gick sen igen till Café Årummet (varför gå nån annanstans när de e så bra där? :D) var vi sku träffa Ellens kompis. Han kom sen aldri dit så vi hann me både lunch o fika där :D
Sen på kvällen gick vi ti Romy och Tim som ordnade inomhus-camping. Vi åt en massa gott och berätta skräckhistorier och lyssna på en 8 timmars camping soundtrack från spotify, med alla skogsljud man kan tänka sej :D
 
På söndagen gick vi till V-dala och åt brunch, o sen skulle vi till konstmuseet i slottet, men cykeltävlingen Skandisloppet gick där förbi så man kom int in dit. Vi titta istället på tävlingen lite. O ja blev supersugen att köpa en landsvägscykel nu genast! Så coolt att se dom tävlande susa förbi :)
Vädret var okej så vi tog sen bussen till Gamla Uppsala. Vi gick först in på Gamla Uppsala Museum, var ja int heller hadde vari förr.
Sen promenera vi mest runt forngravarna, njöt av den friska luften, tog en massa bilder o drack sen mjöd på Odinsborg innan vi tog bussen hem. Sen måste Ellen ren packa och på kvällen följde ja henne till stationen i regnet. Fantastisk helg :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela