riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

Island del 3

Publicerad 2013-09-26 11:28:04 i Allmänt,

På lördagen va vi ganska trötta så vi gjorde int så speciellt mycket. Gick runt i Reykjavik i några butiker och så åt vi sjukt gott lamm på Laekjarbrekka till lunch.
Efter det gick vi till den massiva Kolaportid loppmarknaden. Där fanns verkligen allting. Maria hitta också en isländsk ylletröja till sig därifrån :)
Därifrån gick vi till Harpa (ett nytt koncert och kongresshus) som såg fint ut. Man hadde också en fin utsikt därifrån (OCH de fanns free wifi :D).
Vi var också in till en Finland-butik som hadde allt från mumin ti marimekko.
 
På söndagen var vi sen ganska tidigt uppe och tog bussen till Blue Lagoon. Där spendera vi 2 timmar i det härliga vattnet, bastun och så hadde vi en liten sushi-paus där också. Vattnet där e helt vitt eftersom de innehåller så höga halter kisel och sulfat (som lär vara bra för huden). Man fick också kisel-lera där att sätta på ansiktet. Så avslappnande och skön dag. Men man blev också ganska trött av att ligga i 38 gradigt vatten så länge.
På kvällen gick ja me Ellen till café Babalú där vi skrev en massa postkort och drack kaffe. Måste ta bilder i den lite speciella vessan där också :D

Sen spendera vi resten av kvällen me att dricka vin och tala om allt som man int hinner tala om annars när man bor i olika länder.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela