riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

8/10/13

Publicerad 2013-10-08 20:03:20 i Allmänt,

Mycket stress av skoljuttun nä de e mycke nu. Två presentationer denhär veckan och nästa vecka ska en uppgift in och sen e de tenta också på torsda.. Men ja ha lyckats vara produktiv igår och idag, så de e bara att fortsätta me de ännu i 10 dagar.
 
Började också ett nytt träningsprogram igår, 10 veckors träning planerad alltså :) Börja me simningen också igen idag på morgonen efter några veckors paus. Köpte kort på Fyrishov denhä gången :) 50 m bassäng o mycket mera utrymme där än på Centralbadet.
Efter simningen träffa ja Felicia på Stationen o vi gick igenom vår Powerpoint presentation en gång innan vi sku på studiebesök till vårdcentralen Cosmos. Ja hadde int varit på Stationen förr men de va jättefint där och kaffe var 25 kr så går nog dit igen :)
Studiebesöket va också ganska spännande och intressant. Cosmos är en vårdcentral för alla asylsökande i Uppsala län. De va en barnmorska där som berätta om hur det är att arbeta där och hur det skiljer sig från en normal vårdcentral.
 
Sen ha ja suttit på Blåsenhus o läst om beteendeanalys i organisationer resten av dagen, så min hjärna går på övervarv o ja somnar säkert 9-tiden :D
 
Imoron blir de mera tentaplugg.. Ha de bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela