fermenterade oliver
Ja försöker skriva en vetenskaplig artikel om Lactobacillus plantarum och andra väldigt intressanta mikroorganismer o ja får bara huvudvärk...
Artiklarna ja ska utgå från är dessutom på engelska.. Inte annors så farligt, men när man int ens förstår rubrikerna blir de lite svårt..
T.ex. "
”Probiotic table olives: Microbial populations adhering on olive surface in fermentation sets inoculated with the probiotic strain Lactobacillus paracasei IMPC2.1 in an industrial plant”
ihanaaaa
snart tar ja en paus.. måst gå efter cykeln och sen till sats o svettas.. puh
Artiklarna ja ska utgå från är dessutom på engelska.. Inte annors så farligt, men när man int ens förstår rubrikerna blir de lite svårt..
T.ex. "
”Probiotic table olives: Microbial populations adhering on olive surface in fermentation sets inoculated with the probiotic strain Lactobacillus paracasei IMPC2.1 in an industrial plant”
ihanaaaa
snart tar ja en paus.. måst gå efter cykeln och sen till sats o svettas.. puh