riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

Kryddor

Publicerad 2010-03-01 21:19:21 i Allmänt,

Har bestämt mej föratt lära mej krydda saker bättre. Förr ha ja allti använt bara salt o peppar typ på allt.. Men nu e de slut me de.

Dagens middag blev Marockansk kyckling med fullkornsris :P Gott
Doppade först kycklingsfileérna i olivolja och sedan i en kryddblandning som bestod av oregano, vitlökspulver, kummin och allroundkrydda. De dofta jättegott.



Ser inte jättegott ut på bild.. Borde ha en bättre kamera..

Kommentarer

Postat av: ellen

Publicerad 2010-03-04 21:45:56

eller nåt grönt på tallriken? :D

Postat av: Emma

Publicerad 2010-03-04 22:20:09

ja vet.., men fatti som ja e så hadde ja inget grönt just då :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela