Fågel labb
Idag styckade jag en hel kyckling...! (här pratar dom typ bara om hönor om dom e levande, annors e allt kyckling)
De va faktiskt inte så svårt som ja trodde de sku vara. .
Sen sku vi då laga olika maträtter av kycklingen.
Jag och mimma laga Wokad sherry- och sojamarinerad kyckling med matvete och sockerärter, och de andra grupperna lagade Kycklingbröst på italienskt sätt, Coq au vin, Thaigrillade kycklingvingar, Kycklingssoppa och sen en mudcake till efterrätt. Allt va gott och förvånansvärt lättlagat :)
Efter skolan blev de sen styrketräning på sats med anette o mimma, så nu kan man egna hela kvällen åt arbetet om beskrivande test.... ^^
De va faktiskt inte så svårt som ja trodde de sku vara. .
Sen sku vi då laga olika maträtter av kycklingen.
Jag och mimma laga Wokad sherry- och sojamarinerad kyckling med matvete och sockerärter, och de andra grupperna lagade Kycklingbröst på italienskt sätt, Coq au vin, Thaigrillade kycklingvingar, Kycklingssoppa och sen en mudcake till efterrätt. Allt va gott och förvånansvärt lättlagat :)
Efter skolan blev de sen styrketräning på sats med anette o mimma, så nu kan man egna hela kvällen åt arbetet om beskrivande test.... ^^