riksrakspoks

Uppsala. Resor. Mat. Träning.

Medveten matlagning- Nordisk meny

Publicerad 2010-06-03 16:33:30 i Allmänt,

De e va vi laga ida me mimma, katri o heidi. Vi sku laga en festmåltid som följer näringsrekommendationerna. Vårt tema va norden. man ble så mätt.. men de va gott :)



Förrätt: Blinier med kaviar, smetana, saltgurka, honung, lök, sill



Huvudrätt: Renskav, kokt potatis, rotfruktssallad och lingonsylt



Efterrätt: Bondost (självgjord!!, dom säljer int de här) med hjortron o kanel



Såhär så köket ut efteråt..............



rolig da, men nu blir de sista minutens tentaläsning...

bai 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

25 år. Kostvetare/ dietist. Uppsala.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela