Medveten matlagning- Nordisk meny
De e va vi laga ida me mimma, katri o heidi. Vi sku laga en festmåltid som följer näringsrekommendationerna. Vårt tema va norden. man ble så mätt.. men de va gott :)
Förrätt: Blinier med kaviar, smetana, saltgurka, honung, lök, sill
Huvudrätt: Renskav, kokt potatis, rotfruktssallad och lingonsylt
Efterrätt: Bondost (självgjord!!, dom säljer int de här) med hjortron o kanel
Såhär så köket ut efteråt..............
rolig da, men nu blir de sista minutens tentaläsning...
bai
Förrätt: Blinier med kaviar, smetana, saltgurka, honung, lök, sill
Huvudrätt: Renskav, kokt potatis, rotfruktssallad och lingonsylt
Efterrätt: Bondost (självgjord!!, dom säljer int de här) med hjortron o kanel
Såhär så köket ut efteråt..............
rolig da, men nu blir de sista minutens tentaläsning...
bai